Start » Contact » Gastenboek

Reactie plaatsen

Reacties

desmond berling
een maand geleden

GOEDE DAG EN WELKOM BIJ ASDA FINANCE LTD
Heeft u 100% financiering nodig?
We proberen momenteel te investeren in een goed, winstgevend bedrijf, presenteer alleen levensvatbare bedrijfsideeën. Als u projecten heeft die financiering nodig hebben, neem dan contact met me op met uw businessplan en ook als we vinden dat uw bedrijf het waard is om te investeren, er zal onmiddellijk contact met u worden opgenomen.
Wat uw omstandigheden ook zijn, zelfstandigen, gepensioneerden, een slechte kredietwaardigheid hebben, wij kunnen u helpen met onze flexibele terugbetalingsregeling.
Je kunt je inkomen vandaag ook verhogen met binaire opties met slechts € 500 of meer als eerste storting, en je verdient € 1.250 of meer in een week. Ik ruil voor beginners, niet verwacht, degenen die geen tijd hebben om te handelen als evenals degenen die zoveel hebben verloren aan binaire opties

Neem contact met ons op via:
asdaservices24@gmail.com
whatsapp +17042750147
https://asdaservices24.wixsite.com/asdaservices-1

Bedankt en God zegeningen.

Iris Meursing
4 maanden geleden

Beste meneer/mevrouw

Hallo ik ben Iris Meursing en ik ben twaalf jaar oud. Ik zit op het Terra in Assen en ik heb een vraagje. Ik moet voor mijn opleiding maatschappelijk stage doen ik moet in totaal 30 uren rondmaken ik heb al 11 uur van de 30 uren rondgemaakt. Maar mijn vraag kan ik misschien ook bij jullie maatschappelijk stage kunnen lopen? Ik op de maandag om half4 op de dinsdag kan ik om half 3 en op de woensdag kan ik ook om half 3 op de donderdag kan ik om half 2 en op de vrijdag kan ik om half 4 en in de weekenden vallen de tijden te overleggen net zoals in de vakanties.

Met vriendelijke groet,
Iris Meursing

Romanya
2 jaar geleden

hallo,

het lijkt me erg leuk om vrijwilligerswerk te doen bij een kinderboerderij voor mijn maatschappelijke uren op school en het leek me leuk om het bij deze kinderboerderij te doen, maar ik heb een vraag: hoe oud moet je minimaal zijn?

mvg Romanya Westerveld

Annemarie filips
2 jaar geleden

Hallo verzorgers fijn dat het goed gaat met jullie bokje,die ik vanmorgen uit het viijver heb gered,normaal neem ik de andere route naar huis,maar nou dus niet,toeval,

Groetjes Annemarie filips